Agurknytt fra Eta Energi

Agurknytt fra Eta Energi

Ferietid er høysesong for agurknyheter og vi i Eta Energi benytter anledningen til å fortelle litt om oss, vår visjon, våre allianser og tjenester.

Eta Energi tilbyr rådgivning og ingeniørtjenester innen energi, miljø, VVS og inneklima til både næring og private.

Vår visjon er å redde verden ved å hjelpe kunder til å oppnå smartere, grønnere energibruk. Samtidig ønsker vi at kundene våre skal få valuta for pengene de investerer i et prosjekt, og kan bistå med både søknad og rapportering til Enova.

Vi har valgt den greske bokstaven η "eta" som vår logo. I energisammenheng benyttes η som symbol for virkningsgrad - altså hvor mye en får ut  av et system i forhold til hvor mye en putter inn.

Dette er også essensen i det vi driver med; forbedring og optimalisering av virkningsgraden og energieffektiviteten, til bygg og tekniske anlegg.

Sammen med forskere, ingeniører, rådgivere, elektrikere og mekanikere i Key Alliansen er Eta Energi en totalleverandør av spesifikke – ikke generelle – løsninger på industrielle utfordringer. Lang erfaring, godt samarbeid og dyp forståelse av kundens ønsker og behov gjør at vi finner løsninger som varer.

Eta Energi og IT-leverandøren Sysco AS har utviklet det web-baserte energioppfølgingssystemet Green Tracker. Ved hjelp av grafiske illustrasjoner synliggjør programmet bl.a. viktigheten av optimalisert drift av tekniske anlegg og tilrettelegger for at feil oppdages og utbedres raskere før de medfører unødvendig høye driftskostnader.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for akkurat deg? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

No items found.