Fotokredit: Miljøfyrtårn
Fotokredit: Miljøfyrtårn

Jippi - vi er blitt resertifisert Miljøfyrtårnbedrift!

Eta Energi mottok nylig beviset på at vi er blitt resertifisert for andre gang, og med det går inn i vårt tiende år som Miljøfyrtårn.

Vi vil rette en stor takk til Pernille Iden, Miljørådgiver i Karmøy Kommune, for iherdig innsats og tålmodighet i forbindelse med resertifiseringsprosessen.

En grønn og bærekraftig fremtid avhenger av konkret handling og felles innsats fra både næringsliv, myndigheter og forbrukere. Som godkjent Miljøfyrtårnbedrift siden 2011 har Eta Energi gjennom en årrekke tatt viktige steg i riktig retning.

Vi er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårnsertifisert. Dette er et tydelig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling.

Nå skal vi fortsette å jobbe med oppnå grønnere innkjøp, lavere energiforbruk, smartere transport, mindre avfall, og bedre arbeidsmiljø. Som Miljøfyrtårn bidrar vi også til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål.

Vi oppfordrer alle bedrifter til å ta steget mot en bærekraftig fremtid. Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, og Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Les mer: www.miljofyrtarn.no.

Bilde av Kari-Marie Høyvik Holmstrøm
Kari-Marie Høyvik Holmstrøm
Energiinspirator / Siv. ing. energi